Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion

Od otvaranja bolnice 11. travnja 2008 godine Akromion je postao respektabilna ortopedska bolnica u ovom dijelu Europe. Akromion pruža medicinske usluge u liječenju bolesti i ozljeda sustava za kretanje. Pokrivamo sve od artroskopije do ugradnje umjetnih zglobova. Saniramo prijelome te vršimo rekonstruktivne zahvate loše saniranih prijeloma.
Poslije operacije pacijenti imaju mogućnost kod određenih ortopedskih zahvata nastaviti rehabilitaciju u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama ili nastaviti rehabilitaciju u našoj poliklinici Akromion u Zagrebu.

Specijalna bolnica AGRAM

Specijalna bolnica AGRAM vodeći je privatni zdravstveni sustav u Republici Hrvatskoj. Svoju snagu temelji na 20-godišnjem prepoznatljivom i stručnom iskustvu Poliklinike Sunce u pružanju cjelovite zdravstvene usluge. Poslovanje je bazirano na medicinskoj izvrsnosti, ranoj dijagnostici te interdisciplinarnom pristupu liječenju.

Dental esthetic centar Zagreb

Locirana u centru Zagreba naša ustanova zadovoljava mjerila svih, pa i najzahtjevnijih pacijenata jer su koncept rada i pristup poslu djelatnika Dental Esthetic centra na najvišoj razini.

Budući da smo smješteni na odličnoj lokaciji, a radni je prostor vrhunski uređen, našim pacijentima od prijama do završetka terapije pružamo maksimalnu udobnost i prije svega, osjećaj povjerenja.

Poliklinika Body balance

Poliklinika Medical Body Balance je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Nalazimo se u Zagrebu,  između predivnoga parka Maksimir i KBC Rebro na adresi Ulica Frane Kesterčaneka 2b. 
Vlasnik i ravnatelj poliklinike je Velibor Viboh, dipl. physioth., službeni fizioterapeut Hrvatske DAVIS CUP reprezentacije te Hrvatske tenisačice Donne Vekić.

Klinika Svjetlost

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu. Poznata je po najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja te se konstantno pokazuje kao predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi. 

Prva je privatna sveučilišna klinika u Hrvatskoj, a osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, ima svoje centre i u Splitu, susjednoj Bosni i Hercegovini u Sarajevu i Banja Luci, u Novom Sadu u Srbjii te Budvi u Crnoj Gori.

Poliklinika Mešter

Poliklinika Aesthete smještena je u samom srcu Zagreba.
Mjesto je na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas dočekati vrhunski stručnjaci, ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.
Mjesto na kojem vaše želje postaju stvarnost i na kojem je briga za svakog pojedinog pacijenta i dugogodišnjeg klijenta, uvijek na prvom mjestu.
Zlatni rez i božanske proporcije, misli su i vodilje dvojice doktora koji su odlučili osnovati Polikliniku, a dobro je poznato da je zlatni rez najsavršeniji rez u prirodi