H&H Adriatic

Misija

Zdravlje je najstariji i najjači motiv turističkih kretanja. Kad su u pitanju zdravstvene usluge, najvažnije je pronaći pouzdanog partnera koji će za vas kreirati ponudu i odmor po vašoj mjeri.
U H&H Adriatic naš je cilj preporučiti i spojiti vas s najkvalitetnijim zdravstvenim ustanovama kao i organizirati ugodan borava koji uključuje smještaj, prijevoz i turističke ture prema željama i preferencijama. Neki od naših klijenata iz Rusije, Njemačke ili Italije, prije naše suradnje već su posjetili Hrvatsku, a za neke je to bio prvi posjet.
Svima im je zajedničko da se i dalje vraćaju i koriste različite usluge iz našeg širokog spektra djelovanja.

Zašto odabrati nas ?

Klijenti iz zapadnih zemalja Europske unije, ali i šire, sve više traže kvalitetnu medicinsku uslugu u Hrvatskoj. Kao zdravstvena destinacija, Hrvatska ima na raspolaganju izvrsne liječnike i kvalitetne zdravstvene timove, a sve to uz cijene prilagođene svim tržištima. Cilj nam je spojiti zdravstvene tretmane i druge turističke aktivnosti kako bi svaki klijent dobio odličnu vrijednost za svoj novac. Na raspolaganju su nam multidisciplinarni timovi stručnjaka koji uključuju specijaliste iz područja fizijatrije, kineziologije, nutricionizma i drugih područja, s kojima kontinuirano surađujemo.

Upravo zahvaljujući toj suradnji s renomiranim partnerima, u mogućnosti smo pružiti najbolju zdravstvenu uslugu u ovom dijelu Europe.

Najnaprednija tehnologija, stručni medicinski kadar, dijagnostička oprema i individualan pristup
svakom korisniku naši su alati za ostvarivanje dobre suradnje i vaš put do zdravlja!

Specijalizirali smo se

za pružanje usluga iz zdravstvenog turizma u Republici Hrvatskoj koje su usko povezane s turističkom ponudom. Naš medicinsko turistički proizvod je u visokoj mjeri temeljen na stručnim medicinskim i ostalim sadržajima.
Zadovoljstvo nam je organizirati za vas potrebnu uslugu iskusnih liječnika i stručnih medicinskih timova, te odmor u Hrvatskoj.

Budući da zdravstveni turizam obuhvaća široko područje djelovanja, u H&H specijalizirali smo se u sljedećim djelatnostima:

– stomatologija
– oftalmologija
– ortopedija
– fizioterapija
– estetska kirurgija
– sistematski pregledi i dijagnostika
– specijalistički pregledi i vrhunska dijagnostika

Oporavak nakon zahvata lakše se podnosi u mirnom okruženju Hrvatske, koja svojim prekrasnim prirodnim ljepotama, dobrom klimom i hranom te gostoljubivim domaćinima poziva da se iznova vraćate. Tvrtka H&H Adriatic organizira sve što vam je potrebno od dolaska u Hrvatsku, do povratka u svoju zemlju. Pružamo kompletnu uslugu na vašem jeziku, uz mogućnost posjeta povijesnim i ostalim znamenitostima grada Zagreba i Hrvatske, gastro ture i drugo.

Nudimo cjelokupnu ponudu koja sadržava zdravstvenu i hedonističku komponentu!

Obratite nam se s povjerenjem, i za vas ćemo:

– organizirati savjetovanje i realizaciju zdravstveno-turističkih usluga
– istražiti hrvatsko tržište zdravstvenih usluga
– u kratkom roku ponuditi najbolje stručnjake u traženom području, neke od naših partnera
– organizirati paket-aranžmane za smještaj
– organizirati paket-aranžmane za prijevoz
– organizirati slobodno vrijeme i turističke pakete
– kreirati ponudu

Među dugogodišnjim korisnicima zdravstvenih usluga naših partnera ponosno ističemo:

– svjetske doprvake u nogometu
– svjetske prvake u Davis Cupu
– nogometaša Luku Modrića – osvajača Zlatne lopte za najboljeg nogometaša svijeta

Vaše zdravlje je sigurno u našim rukama!!